.

Uutiset

Hupsista, ei se ihan noin vaan kuollutkaan

ddrfi.netiin on tässä vaiheessa muodostunut lähinnä eloisa foorumi ja uutispalsta, ja dance.hectigo.netin materiaalin siirtämistä saadaan todennäköisesti odotella vielä jonkin aikaa. Sivusto ei ole siis katoamassa vielä lähiaikoina minnekään, vaikka uutisointi jätetäänkin paremmin ajankohtaisista asioista perillä olevan yhteisön huoleksi.

Hectigo 27.1.2005
Dance Dance Revolution Finland

Dance.hectigo.netin laajentamista ei ehditty kauaa miettiä, kun toinen tanssipelaajaporukka meni varaamaan itselleen ddrfi.net -domainin ja pistämään suomalaisen DDR-sivuston pystyyn. Kyseisen sivuston perustamisesta on ollut juttua vireillä jo pitkin syksyä, mutta konkreettiset teot ovat loistaneet poissaolollaan. Nyt sivusto on vielä lapsenkengissään, mutta sillä on takanaan runsaasti tukijoukkoja, joten odotukset ovat korkealla. Näyttääkin siltä, että dance.hectigo.netin laajennus jätetään sikseen ja sivuston nykyinen sisältö siirretään mahdollisimman pian DDRfi:n alaisuuteen. Dance.hectigo.net kuollee kivuttomasti pian DDRfi:n valmistumisen jälkeen. Suomessa ei todellakaan ole tarvetta kahdelle erilliselle tanssipelisivustolle. Itse jatkan todennäköisesti DDRfi:n toimittajana, joten laadukkaan tanssipeliuutisoinnin puutteesta tuskin tarvitsee murehtia :).

DDRfi:llä on myös Quakenetissä oma irkkikanava, #ddr.fi. IRCnetin #tanssipelit:kään ei ole vielä menettänyt lainkaan merkitystään tanssipelaajien kohtauspaikkana, mutta todennäköisesti painopiste siirtyy tulevaisuudessa ainakin osittain #ddr.fi:n puolelle.

Hectigo 16.11.2004
Lamerfest ohi & DDR Ultramix 2:sen biisilista

Lamerfestin DDR-compon voitti Clefish. Tarkempia tietoja ei valitettavasti ole tällä hetkellä saatavilla.

DDR UK raportoi muutama päivä sitten Xboxille ilmestyvän DDR Ultramix 2:sen biisilistan. Pelin julkaisusta Suomessa minulla ei ole tietoa, mutta uusien virallisten askelten ilmestyminen ei ole koskaan huono juttu. Uudet lisensoidut raidat:

After All (Svenson & Geilen Remix) - Delerium
Altitude - Konception
Brick House - Commodores
C Squared - Alien#Six13
Jam On It - Newcleus
Mello - Alien#Six13
Rubberneckin' - Paul Oakenfold
Skulk - Echo Image
Superstar (Nevarakka Mix) - Daybehavior
Tittle Tattle - Zonk

Hectigo 15.11.2004
Dance.hectigo.netistä suomalaisen tanssipelaamisen keskus?
#tanssipelit -IRC-kanavalla heräsi jälleen kerran juttua suomenkielisen tanssipeliyhteisön vahvistamisesta verkossa, ja tällä hetkellä näyttää vahvasti siltä, että aiheeseen liittyvä foorumi olisi ilmestymässä dance.hectigo.netiin mahdollisesti jo ensi viikon puolella. Otamme luultavasti samalla myös lisää ylläpitäjiä ja toimittajia, jotta sivuille saataisiin lisää sisältöä ja mm. kilpailutulosten raportointi olisi entistäkin nopeampaa ja kattavampaa. Jos sinusta tuntuu siltä, että voisit olla projektille avuksi, ota yhteyttä.
Hectigo 12.11.2004
Tanssipeliosaston uusi versio, jee!
Tanssipeliosasto on nopeasti noussut sivujeni merkittävimmäksi osa-alueeksi, joten päätin irrottaa sen omaksi sivustokseen. Tanssipelisivut löytyvät nyt dance.hectigo.net -osoitteen takaa, mutta myös vanhat www.hectigo.net/?c=6 -alkuiset osoitteet toimivat vielä jonkin aikaa. Dance.hectigo.net saa uudistuksen yhteydessä myös oman uutissivun.
Hectigo 12.11.2004
© Olli Etuaho 2004