Suomeksi / in English

Voittajan tunnelmissa

Menin sitten voittamaan PyWeekin. Täytyy sanoa, että näin jälkikäteen hommasta jäi todella hyvä fiilis, ja rakentavaa kritiikkiäkin kertyi mukavasti. Mikäli tätä sattuu lukemaan joku äänestyksessä mukana ollut, niin suuret kiitokset. Which Way Is Upia siis kehitetään edelleen, vaikka välillä täytyy keskittyä myös kotisivu-uudistukseen. Koulun hypermedian laitoksen puolelta tulevat deadlinetkin painavat hiljalleen päälle. Ainakin kieliversioinnin ja hakutoiminnon pitäisi valmistua parin seuraavan viikon aikana, jos mielii kerätä arvokkaita porkkanapisteitä. Jotain ehdin tehdä jo tällä viikolla - varsinkin galleria alkaa toimia ihan aikuisten oikeesti, ja kattavan retrospektiivisen näyttelyn pitäisi olla linjoilla muutaman päivän kuluessa. Bugiraportteja saapi lähetellä osoitteeseen admin at hectigo.net tai kirjoittaa alla olevaan ketjuun.

- hectigo 2007-04-22, viimeksi muokattu 2007-04-27

Kommentit

Kommentointitoimintokin on sitten vihdoin käytössä. Toistaiseksi rekisteröitymistäkään ei vaadita kommenttien lähettämiseen - riittää, että antaa nimimerkkinsä. Jos spämmiä tai asiattomuuksia tulee, niin moderointitoiminto laulaa kyllä aikanaan. Hectigo.net ei kuitenkaan vastaa luonnollisesti kommenttien sisällöstä. Sana on vapaa! Myös kuvia pääsee kommentoimaan, jos siltä tuntuu.

- hectigo 2007-04-27

heei en saanut tota toimimaan tuota kuvien kommaamista :S! mikähän tässä nyt mättää.... mutta hyvin edistyny tää sivusto noin muuten, go brotha! ja hyvät waput!

- ode 2007-04-27

No näinhän siinä kävi, kun tekee kaiken itse - yhden rivin virhettä saa metsästää kissojen ja koirien kanssa. Nyt kommentoinnin pitäisi toimia kuvillekin.

- hectigo 2007-04-28

Jahas, ja vielä muutama bugi tuli sitten kommentoinnista poistettua. Nyt siis viimeistään pitäisi toimia. Samoin hakutoiminnon pistin alustavasti linjoille - toivottavasti siinä ei ole samanlaisia ongelmia. :P

- hectigo 2007-05-04

Myöhäiset onnittelut voitosta, mahtipeli ^^

- graner 2007-06-09

hei mies! miten mennyt kesasi? ei ole kuulunu hirveesti, mita ny aiti kerto etta olit koskissa viettany jussin :) taalla tosi kivaa ollu, on kylla mahti perhe asua ja maa tuntuu jo hirveen kotosalta.. voisin jaada tanne. :D oxford kylla aivan ainutlaatuinen ei voi olla rakastamatta noita ikivanhoja rakennuksia! ja tosi ystavallista porukkaa myos oon tavannu ja hirveen paljo eri maalasia ihmisia. :) take care, viestitan joskus taas lisaa ko paasen koneelle. with love, pikkusiskosi :D

- ode 2007-07-01

Lisää kommentti

pienillä kirjaimilla

* Pakollinen kenttä

Sallitut tagit: [p] (kappalejako) ja [b] (lihavointi)