Hectigo.net
Suomeksi / in English
Muutan. Uusi osoite on oletus.fi. Hectigo.net pysyy toiminnassa toistaiseksi.

Steamin joulualennusmyynnin tärpit ja Spotify

Vuosi 2008 taitaa jäädä historiaan jonkinlaisena digitalisoitumisen vuotena. En usko, että enää viimeaikaisen kehityksen jälkeen joudun juuri ostamaan pelejä tai musiikkia muovisissa koteloissa. Steamista tuli entistä uskottavampi, kun Electronic Arts ja Ubisoft hyppäsivät kelkkaan myös Euroopassa. Pientä närää on aiheuttanut hintojen hienoinen nousu tuoreen Steamin valuuttauudistuksen myötä (varsinkin Norjassa, jossa ALV verkko-ostoksille on nolla), mutta pidemmän tähtäimen hyödyt hintojen ilmoittamisesta euroina varmasti korvaavat haitat. Pidempi kokeiluaika olisi silti saattanut olla Valvelta hyvä idea.

Nyt kuitenkin kaikki on vielä hintojenkin osalta hyvin: Steamissa on joulualennusmyynti, ja monta klassikkoa ja erikoisempaa uutuutta on myynnissä todella halvalla. Seuraavaksi lista parhaimmista tärpeistä:

Musiikkipuolella tämän joulun paras diili on Spotify. Palvelu tarjoaa suurimmilta levy-yhtiöiltä niin paljon musiikkia kuin jaksaa kuunnella kympillä kuussa, näppärän asiakasohjelman kautta streamattuna. Tai ilmaiseksi, jos kestää mainoksia. Toivottavasti bisnes pysyy pystyssä.

- hectigo 2008-12-29, viimeksi muokattu 2008-12-29

Kommentit

Ei kommentteja

Kommentit pois päältä