Hectigo.net
Suomeksi / in English
Muutan. Uusi osoite on oletus.fi. Hectigo.net pysyy toiminnassa toistaiseksi.

Fatal Error

Joskus käy näinkin. Päätin kokeilla Grand Theft Auto IV:tä, josta on tulossa tämän vuoden myydyimpiä ja korkeimmalle arvosteltuja pelejä. Sarja näytti jättäneen pahimmat lapsellisuudet taakseen, ja uuden pelin tarinaa kehuttiin.

Vaan kuinkas kävikään. Oheista kuvaa pidemmälle en ole pelissä päässyt. Peli heittää virheilmoituksen ruudulle käynnistyessään eikä nouse siitä enää pystyyn. Enkä ole ainoa, joka on kärsinyt ongelmista. Tällä hetkellä yritän saada ostoksesta rahoja takaisin, joskin enemmän harmittavat hukkaan heitetyt tunnit, jotka ongelman korjausyrityksiin on tullut käytettyä. Peli saattaa olla ihan hyväkin, mutta PC-julkaisu on hoidettu niin kehnosti, ettei sitä voi suositella kenellekään.

Sen sijaan Left 4 Dead on juuri niin hienoa zombien lahtausta kuin Valvelta odottikin. Asennukseenkin meni Steamista totuttuun tapaan alle kymmenen klikkausta. Jonkin verran peliä vaivaavat bugit, jotka tekevät vastakkain peluusta epätasapainoista, mutta ne korjattaneen päivityksellä ennemmin tai myöhemmin. Ainakin peli käynnistyy. Kirjoitin Team Fortress 2:n tapaan pienen englanninkielisen Left 4 Dead -oppaankin.

- hectigo 2008-12-17, viimeksi muokattu 2008-12-17

Kommentit

Ilmeisesti konsoliversio on jälleen ainoa oikea tapa pelata GTA:ta... L4D-opas on hieno. Lisää entisestään halua hankkia se. Tosin taidan odottaa parempaa raha- ja ajankäyttötilannetta, sekä sitä peräänkuulutettua patchia, vaikka toisaalta olisikin kiva päästä pelaamaan alusta saakka muiden kanssa. Ei nubuna mukaan tulo muiden pelattua jo useita kuukausia hirveän kivaa kuitenkaan ole.

- miizou 2008-12-21

Kommentit pois päältä