Hectigo.net
Suomeksi / in English
Muutan. Uusi osoite on oletus.fi. Hectigo.net pysyy toiminnassa toistaiseksi.

Tietoa sivustosta

Tervetuloa kotisivuilleni Hectigo.netiin!

Sivustoa ylläpidän minä, Olli Etuaho (nimim. Hectigo), ja sivusto käsittelee kaikkea sitä, mikä minua sattuu tai on sattunut kiinnostamaan. Sivusto on perustettu vuonna 2003, ja sille pääsi noin vuoden ajan hectigo.tk -osoitteen kautta. Hectigo.net -domainin hankin heinäkuussa 2004, ja ulkoasu on tämän jälkeen vaihtunut kolmesti. Sivujen oleellisin tarkoitus on esitellä erilaisia tuotoksiani: piirroksiani, peliprojektejani sekä kaikenlaista muuta pientä mukavaa. Suosituiksi ovat osoittautuneet myös kirjoittamani Liero- ja Team Fortress 2 -pelioppaat. Vuonna 2010 pääasiallinen portfolioni ja blogini siirtyi täältä osoitteeseen oletus.fi.

Tekniikasta

Minkä tahansa standardien kanssa yhteensopivan selaimen tulisi pystyä näyttämään nämä sivut aiotulla tavalla. Jos havaitset ongelmia, lähetä sähköpostia: [email protected].

Tekijänoikeuksista

Sivuston kaikki sisältö on minun eli Olli Etuahon tekijänoikeuden alaisuudessa, ellei toisin ilmoiteta. Siteerata saa vapaasti, laajemmasta materiaalin käytöstä kysyttävä. Sisällön kaupallisesta käytöstä voin sopia kohtuullista maksua vastaan.