hectigo.net

Infoa

Missä olet

Tätä kotisivustoa hoitaa Olli Etuaho, joka tunnetaan netissä myös nimellä Hectigo. Sivusto on perustettu vuonna 2003, ja sille pääsi pitkään hectigo.tk -osoitteen kautta. Sivusto toimii tällä hetkellä lähinnä henkilökohtaisena kotisivuna, ja sisältö on suurimmaksi osaksi lyhyitä arvioita katsomistani elokuvista ja animesta. Aiemmin sivuston osana olleet skitsofrenia-nimisen roolipelin sivut ovat muuttaneet omalle sivustolleen.

Teknistä infoa

Anime- tai elokuvatietokantaa ihaillaksesi tarvitset XML-ominaisuudet omaavan selaimen. Ainakin uudehko Mozilla, Netscape ja Internet Explorer 6 tai uudempi kelpaavat. Muuten sivut ovat tavallista XHTML:ää, eli niiden pitäisi aueta millä vain selaimella - vaikka linksillä.

Suosittelen sivujen katseluun Mozillaa tai Firefoxia sekä vähintään resoluutiota 800*600. Sivut on todettu toimiviksi myös Internet Explorerilla, ja ne ovat noin suurinpiirtein XHTML- ja CSS-standardien mukaisia. :P

Sivujen rakenne

Saat kopioida sivujen rakenneratkaisuja vapaasti, kun vain ilmoitat asiasta minulle. Lisätietoa webbisivujen suunnittelusta saat osoitteesta http://www.w3schools.com CSS-tiedostot alla:

default.css

© Olli Etuaho 2004