Home Blog

Kaikkein kauniisti animoidut 2D-pelit

0
2D-pelit

Vanhanaikaisessa, kehys kehyksessä, 2D-animaatiossa on jotain hyvin erikoista. Vanhoina aikoina ainoa tapa saada animaatiohahmosi heiluttamaan käsivarttaan oli viettää tuntikausia tarkkaan kullekin kehykselle ja säätää työsi jatkuvasti varmistaaksesi, että kaikki sujuu oikein. Nyt asetat vain pari avainkehystä ja annat tietokoneen tehdä kaiken puolestasi.

 
Vertaa tyhmää keppiämme Don Bluthin, Hayao Miyazakin tai Disneyn viime vuosikymmenien animaattoreiden teoksiin. Nämä animaattorit on oikeutetusti merkitty neroiksi: he pystyvät muuttamaan staattisten kuvien sarjan eläväksi, hengittäväksi maailmaksi, joka on täynnä hahmoja, joilla on sujuvaa – mutta hienovaraista – liikettä. Animaatio on liikkeen taidetta, ja eleiden hajottaminen tonnikokoisiksi pieniksi kehyksiksi vaatii tarkkailutasoa ja kärsivällisyyttä, jota harvat voivat todella arvostaa.
Videopelit lisäävät animaatiotaiteeseen uuden monimutkaisuuden, koska useimmat pelit eivät virtaa ennalta määrätyllä lineaarisella tavalla. Tässä ovat pelit, jotka vaikuttivat meihin eniten 2D-animaationsa laadulla ja pysyivät täysin vuorovaikutteisina. Jotkut pelit käyttävät vanhanaikaista käsin piirrettyä cel-animaatiotyyliä, ja jotkut heistä luottavat pikseleihin, mutta ne ovat kaikki litteitä, kaikki sarjakuvaisia, ja niitä kaikkia on yhtä hauska katsoa kuin pelata.

Toki, olemme käyneet tämän läpi jo aiemmin – Capcom on kehittänyt Aladdinin SNES-version sisäisesti (joka omisti sitten oikeuden kehittää ja julkaista kaikkia Disney-pelejä SNES: ssä), kun taas Genesis-version kehitti Virgin Interactive avustuksella. elokuvan parissa työskentelevistä Disney-animaattoreista. Emme tarkoita nyt kunnioittamatta Capcomin ponnisteluja (SNAD: n Aladdin on edelleen järjestelmän parhaiden tasohyppelyjen joukossa, ja totuuden mukaan monet meistä GR: ssä suosivat sitä pelattavuudestaan), mutta et voi kieltää, että Disneyn taikalla on suuri ero. Takaisin taaksepäin!

taaksepäin

Savun pyörteet, jotka puhkeavat rikkomasta lamppuja tai pääsemästä liian lähelle kuumia hiiliä, kiipeilyanimaation juoksevuus ja (tietysti) vaaleanpunaisen sydämen nyrkkeilyshortsit tekevät Genesis-version visuaalista todella poppavaa. Johtuuko se skannattujen animaatioelimien käytöstä puhtaiden pikselien sijaan? Ehkä, mutta siitä huolimatta, sinun on annettava luottoa, jos hyvitys johtuu Virginin vaikuttavasta 2D Disney -lisensoiduista peleistä, jotka ilmestyivät 90-luvulla, mukaan lukien The Lion King, Hercules ja jopa hämärät pelit, kuten Maui Mallard Cold Shadowissa – siellä oli aika, jolloin Disney-liitospeli oli innostettava asia.

Parhaat palapelit verkossa

0
Parhaat palapelit

Paras ilmainen palapelisivusto mobiililaitteille

suosituimmat kohteet ilmaisten online-pulmien pelaamiseen. Sivustolla on tuhansia palapelejä, jotka löytyvät joko suosituimmista luetteloista tai hakemalla sivuston yläosassa olevasta työkalupalkista, ja kaikki ne voidaan pelata selainikkunassa tai koko näytön tilassa.
Palapeleiden toistamiseen Jigsaw Planetilla ei tarvitse ladata mitään ohjelmia tai laajennuksia, koska ne kaikki toimivat laitteesi verkkoselaimessa. Jigsaw Planet antaa käyttäjille mahdollisuuden rekisteröityä ilmaiseen sivustojäsenyyteen, mutta tätä ei tarvita palapelien pelaamiseen, ja sitä käytetään yksinkertaisesti arvioimaan niitä, jotka pidät tai pidät.

palapelien pelaamiseen

Paras pulmapeli Xbox-pelaajille

Ilmainen palapelisovellus Windows-tableteille ja tietokoneille, joka tukee sekä hiiri- että kosketusnäyttöohjaimia. Teemapelien kokoelmat voidaan avata täyttämällä pulmia ja ostamalla ne pelin sisäisillä kolikoilla, jotka voidaan ansaita pelatessa. Saatavilla on myös mahdollisuus luoda omia palapelejä laitteellasi olevalla kuvalla tai ottamalla valokuva.

Mikä erottaa Microsoft Jigsawin on sen Jigsaw Jam -tila, joka tekee palapelin ratkaisemisesta enemmän kilpailua kelloa vastaan ​​kuin hitaasti kulkevaa toimintaa, ja Xbox Live -yhteydet. Jälkimmäisen avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään Xbox-tilillään Xbox 360- tai Xbox One -konsoliltaan ja sijoittua online-tulostaulukoihin sekä avata Xbox-saavutukset, mitä mikään muu palapelisovellus ei tarjoa.

Kiillotettu ilmainen pulmasovellus

 

pulmasovellus

parhaiten suunnitellut ilmaiset palapelisovellukset Google Play -sovelluskaupassa. Sovelluksessa on puhdas muotoilu, jonka avulla pulmien löytäminen ja pelaamisen aloittaminen on helppoa ilman, että sinun tarvitsee selata useita valikoita tai näyttöjä. Maagiset palapelit tarjoavat valikoiman palapelejä, joita voi ostaa reaalimaailman rahoilla, alkaen 1.45, mutta sovelluksen painopiste on edelleen tuoda esiin tuhansia ilmaisia ​​sovelluksia, mikä on virkistävä muutos.
Uusia palapelejä lisätään Magic-palapeleihin vähintään kerran kuukaudessa, ja pelaajat voivat valita, kumpi palapelipaketti sopii heidän makuunsa.

SUOSITUT TAVARAT