Paras ilmainen palapelisivusto mobiililaitteille

suosituimmat kohteet ilmaisten online-pulmien pelaamiseen. Sivustolla on tuhansia palapelejä, jotka löytyvät joko suosituimmista luetteloista tai hakemalla sivuston yläosassa olevasta työkalupalkista, ja kaikki ne voidaan pelata selainikkunassa tai koko näytön tilassa.
Palapeleiden toistamiseen Jigsaw Planetilla ei tarvitse ladata mitään ohjelmia tai laajennuksia, koska ne kaikki toimivat laitteesi verkkoselaimessa. Jigsaw Planet antaa käyttäjille mahdollisuuden rekisteröityä ilmaiseen sivustojäsenyyteen, mutta tätä ei tarvita palapelien pelaamiseen, ja sitä käytetään yksinkertaisesti arvioimaan niitä, jotka pidät tai pidät.

palapelien pelaamiseen

Paras pulmapeli Xbox-pelaajille

Ilmainen palapelisovellus Windows-tableteille ja tietokoneille, joka tukee sekä hiiri- että kosketusnäyttöohjaimia. Teemapelien kokoelmat voidaan avata täyttämällä pulmia ja ostamalla ne pelin sisäisillä kolikoilla, jotka voidaan ansaita pelatessa. Saatavilla on myös mahdollisuus luoda omia palapelejä laitteellasi olevalla kuvalla tai ottamalla valokuva.

Mikä erottaa Microsoft Jigsawin on sen Jigsaw Jam -tila, joka tekee palapelin ratkaisemisesta enemmän kilpailua kelloa vastaan ​​kuin hitaasti kulkevaa toimintaa, ja Xbox Live -yhteydet. Jälkimmäisen avulla käyttäjät voivat kirjautua sisään Xbox-tilillään Xbox 360- tai Xbox One -konsoliltaan ja sijoittua online-tulostaulukoihin sekä avata Xbox-saavutukset, mitä mikään muu palapelisovellus ei tarjoa.

Kiillotettu ilmainen pulmasovellus

 

pulmasovellus

parhaiten suunnitellut ilmaiset palapelisovellukset Google Play -sovelluskaupassa. Sovelluksessa on puhdas muotoilu, jonka avulla pulmien löytäminen ja pelaamisen aloittaminen on helppoa ilman, että sinun tarvitsee selata useita valikoita tai näyttöjä. Maagiset palapelit tarjoavat valikoiman palapelejä, joita voi ostaa reaalimaailman rahoilla, alkaen 1.45, mutta sovelluksen painopiste on edelleen tuoda esiin tuhansia ilmaisia ​​sovelluksia, mikä on virkistävä muutos.
Uusia palapelejä lisätään Magic-palapeleihin vähintään kerran kuukaudessa, ja pelaajat voivat valita, kumpi palapelipaketti sopii heidän makuunsa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here